OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI VE SEÇİMİ

Okulumuz,Cengiz Topel İlkokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.30'da,okulumuzun Çok Amaçlı Toplantı salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Cengiz Topel İlkokulu