Cengiz Topel İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Cengiz Topel İlkokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın temel amaçları doğrultusunda; *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Devre Giriş: 07.50 Sabahçı Devre Çıkış:12.50 Öğlenci Devre Giriş: 13.10 Öğlenci Devre çıkış: 18.00
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları Satranç Sportif Faaliyetler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Bugün Sizdeyiz Ailemle Kitap Okuyorum Benimle oynar mısın Kitap Dostu Öğretmenimle Tiyatrodaydım Kuklalarla Öğreniyorum Ben Doğa Fotoğrafçısım Gönüllü Torun Eko-Okul Beslenme Dostu Okul Projesi E-twinning projelerimiz Steam Sevgiden Doğar Oyun Yoluyla Türkçe Öğreniyorum Erasmus Projemiz Robotic and Coding Towards to the future with stem A lıvable world a sustaınable lıfe
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Robotics and Coding Towards to the future with stem A lıvable world a sustaınable lıfe

WEB - https://kepezcengiztopelilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yükseliş mh. 2135 sk. No1 Kepez, Antalya

Yerleşim Yeri - Yükseliş Mahallesi 2135 Sokak No:1 Kepez/Antalya

Adres - Yükseliş mh. 2135 sk. No1 Kepez, Antalya

Ulaşım Dolmuş, halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Antalya´nın merkez ilçelerinden birisi olan Kepez ilçesinin Dokuma semtindedir.