Tasarrufla Aydınlık Geleceğe(SAVING TO THE BRIGHT FUTURE)  eTwinning Projesi

Tasarrufla Aydınlık Geleceğe(SAVING TO THE BRIGHT FUTURE) eTwinning Projesi

03.02.2021 264

Kuruculuğunu Ankara Çubuk Şehit Emre Tunca İlkokulu öğretmeni Figen DEMİREL ve İstanbul Küçükçekmece Sultan Alparslan ilkokulu öğretmeni Ömer ERDEŞİR'in yaptığı "Tasarrufla Aydınlık Geleceğe(SAVING TO THE BRIGHT FUTURE)" eTwinning Projesine ortak olarak katıldık.Bu  projemizdeki amacımız ,günümüzde doğal kaynakların önemi daha da iyi anlaşılmaktadır. Evde ve okulda kullandığımız doğal kaynaklarımızı (elektrik, su, doğal gaz vb...) kullanırken dikkatli olmalıyız ve tasarruflu kullanmalıyız. Aksi takdirde kaynaklarımız gelecek nesile kalmadan, zamanından önce tükenebilir. Doğal kaynaklarımız sınırsız olmadığı için, öğrencilerimize ve ailelerine doğal kaynaklarımızı tasarruflu kullanmamız gerektiğini öğretmeyi amaçlamaktayız.

Projemizin Tanışma Webinarı

03-02-2021