Oyun yoluyla Türkçe Öğreniyorum eTwinning projesi başladı

30.10.2020 322

Kuruculuğunu Okulumuz Öğretmenlerinden Tahir YORULMAZ VE İlçemiz Şehit Kazım ESMER İlkokulu Sınıf Öğretmeni Emel UĞUR YORULMAZ'ın yaptığı "Oyun Yoluyla Türkçe Öğreniyorum"eTwinning projesi başladı.Projeye okulumuz adına okulumuz öğretmenlerinden Ferah ÇAKIR ve Tahir YORULMAZ yürütecektir.

Projemizin Amacı:

Oyun tabanlı öğrenme modelini kullanarak öğrencilerin eğlenerek Türkçe öğrenmesini sağlamak projemizin temel amacıdır.

Bu Proje ile;

*Oyun tabanlı öğrenme modelini kullanarak öğrencilerin Türkçe derslerini eğlenceli bir şekilde öğrenmesini sağlamak.

* Sınıfta oyunları Türkçe dersini uyarlayarak konunun anlaşılırlığını artırmak.

* Olumsuz tutum ve davranış sergileyen, derse karşı ön yargısı bulunan öğrencilerin ilgisini çekmek ve olumsuz davranışları azaltmak.

* Başkalarının hakkına saygı gösterme, sorumluluk alma, centilmenlik, doğru yanlış gibi değer, kural ve becerilerin kazanılmasını sağlamaktır.

Projemiz Ekim 2020-Ekim 2021 tarihleri arasında yürütülecektir.